Yoga i Vallentuna och Täby

Medicinsk yoga är en terapeutisk yogaform där andningsövningar blandas med långsamma mjuka fysiska övningar, avslappning och meditation. Yogapassen utförs på yogamatta eller sittande på en stol. Inga förkunskaper krävs och du anpassar alla övningar efter dina egna förutsättningar.

Dynamisk yoga är en fysisk yogaklass för styrka, balans och smidighet. Klasserna innehåller uppmjukande rörelser, kroppsställningar, andningsteknik, meditation samt avslappning. Rörelserna länkas samman med andningen. Dynamisk yoga förenar kropp, själ, sinne och att vara här och nu.

Anmälan till Helena Langhard
e-post: info@langhard.se
mobilnr: 070-7710367

Yogaklasser på Harmoni i Vallentuna

Langhard Wellness erbjuder yogaklasser i medicinsk yoga och dynamisk yoga på Vallentunas Hälsocenter Harmoni som ligger på Fornminnesvägen 7B. Yogamattor finns i lokalen. Ett yogapass är en timme långt. Det går bra att betala med swish, kort eller kontant. Med FaR (fysisk aktivitet på recept) har man 10% rabatt på alla priser.

Måndagar: Dynamisk yoga kl 9.30
Onsdagar: Medicinsk yoga kl 9.30
Fredagar: Medicinsk yoga kl 9.30

Pris: 150 kr per gång eller 1400 kr för ett 10 gånger klippkort. Med FaR (fysisk aktivitet på recept) kostar det 135 kr per gång eller 1260 kr för ett klippkort på 10 gånger.

Yoga på Focus i Arninge

Vi har även yoga på Focus Arninge som ligger på Tillverkarvägen 7.

Torsdagar: Dynamisk yoga kl 11.30-12.30

Pris: 150 kr per gång

Yogaklasser med Helena Langhard